home / over ons / algemeen

algemeen

Historie

Assicuro Assuradeuren BV is opgericht op 1 augustus 2016 met als zusterbedrijf van Assicuro Private Insurance. Tot dat moment waren de agenten waarmee Assicuro samenwerkte daar ondergebracht als onderbemiddelaar. Door de beslissing om te stoppen met de samenwerking met het volmachtbedrijf Private Insurance Assuradeuren BV ontstond de behoefte aan het hebben van eigen volmachten. Deze zijn verkregen van zowel Chubb en Amlin en in 2017 actief geworden. Inmiddels kan gemeld worden dat verzekeraar Chubb in Nederland uitsluitend samenwerkt met Assicuro Assuradeuren BV, daar waar het gaat om het verzekeren van exclusieve auto's. In 2018 is de volmacht van Chubb uitgebreid met het vermaarde Masterpiece product. Daarmee is Assicuro Assuradeuren BV de enige die een compleet pakket particuliere verzekeringen van Chubb kan aanbieden aan de welgestelde particulier.

Doel en activiteiten

Assicuro Assuradeuren BV is enerzijds een volmachtbedrijf en anderzijds serviceprovider voor de met haar samenwerkende agenten.

De volmachtactiviteiten behelzen het accepteren van verzekeringen in het exclusieve segment. Het gaat hier dan om bijvoorbeeld:

  • exclusieve auto's
  • autocollecties
  • exclusieve woningen met inhoud en kostbaarheden
  • particuliere aansprakelijkheid

Naast de volmachten beheren we eveneens in schadeverzekeringen voor andere verzekeraars die passen bij de doelgroep (bovenkant particuliere markt). Het gaat hier dan om bijvoorbeeld:

  • woning, inboedel, kostbaarheden
  • ziektekosten
  • pleziervaartuigen
  • reisverzekeringen

Voor agenten die dat wensen kan Assicuro Assuradeuren BV eveneens de incasso verzorgen. Iedere agent heeft zijn eigen vast aanspreekpunt en daarmee proberen we de aandacht te geven die hoort bij het verzekeren van klanten in dit segment. Verder besteden we veel aandacht aan het overbrengen van de specifieke kennis die nodig is om onze producten goed te kunnen adviseren

Gepubliceerde artikelen